SUKAN TAHUNAN SEKOLAH AKAN DIADAKAN PADA 6/7/2013 (SABTU).... HARAP SEMUA DAPAT HADIR UNTUK MEMERIAHKAN LAGI SUKAN KITA... MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!!!

Thursday, September 2, 2010

DAYA KREATIVITI DAN SEMANGAT KERJASAMA SERTA PATRIOTISME GURU DAN MURID SSP TERSERLAH

Idea untuk menghasilkan Jalur Gemilang daripada cap ibu jari murid telah mencetuskan satu dimensi baru di dalam konteks menyambut Bulan Kemerdekaan pada tahun ini. Idea ini telah mendapat sambutan yang cukup baik daripada semua murid Tahap Satu SK Sri Petaling dan mendapat kerjasama yang erat daripada guru - guru.

Idea ini datangnya daripada En. Syamsul Amri B. Mohd Noor, guru Pendidikan Seni Visual dan merangkap Ketua Panitia PSV yang telah bertungkus lumus untuk merealisasikan program ini. Hasil daripada idea ini dan juga kerjasama semua murid ini telah dimuatkan di dalam berita akhbar Kosmo! bertarikh 19 Ogos 2010.

Tahniah dan syabas diucapkan kepada En. Syamsul Amri dan semua guru serta murid SK Sri Petaling di atas kerjasama yang telah diberikan untuk menjayakan program ini. Semoga para guru SSP akan dapat menghasilkan lagi idea - idea yang canggih dan bernas untuk menjadikan SSP sebuah sekolah yang cemerlang, gemilang dan terbilang.

Dipetik daripada akhbar Kosmo! 19/8/2010


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.